Universiteit Leiden

nl en

Kick-off supportgroep Oekraine

Datum
woensdag 6 april 2022
Tijd
Bezoekadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
Innovation Space - 4e verdieping

De oorlog in Oekraïne en de ontwikkelingen in Rusland raken veel studenten. In maart is tijdens de eerste bijeenkomsten voor studenten hierover duidelijk geworden dat sociale en emotionele steun erg belangrijk zijn. Op deze nieuwe bijeenkomst kunnen studenten die (in)direct getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne (inclusief studenten uit Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland) daarom bespreken aan wat voor steungroep of netwerk er behoefte is.

Het zal een informele bijeenkomst zijn om te onderzoeken of er interesse is in een steungroep en wie dit zal kunnen faciliteren. Je zult ook praktische informatie krijgen over waar je mentale en financiële steun kunt krijgen, hoe je in contact blijft en andere vragen die je mogelijk hebt. De voertaal van de bijeenkomst is Engels. 

Als je interesse hebt, kun je je via de knop hieronder opgeven.

Geef je op

Meer informatie en ondersteuning

Als dit moment je niet uitkomt en je toch met iemand wil praten over de oorlog in Oekraïne en hoe dit jou raakt, kun je langskomen in Popcorner in Den Haag op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom. 

Kijk voor antwoord op praktische vragen over je studievoortgang of financiële situatie op de Hulp voor studenten-pagina. Hier vind je een overzicht van alle relevante onderwerpen en contactinformatie. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.