Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Studiekring over Strafrecht: Strafrecht en psychiatrie

Datum
dinsdag 3 mei 2022
Tijd
Bezoekadres
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Het is alweer bijna 3 mei, wat betekent dat het juridisch congres 'Strafrecht en psychiatrie' eraan komt! Op dit interdisciplinaire congres staan vragen centraal als: hoe gaan verschillende procesdeelnemers om met de psychische problematiek van verdachten? En hoe kunnen juristen en psychiaters/psychologen het best met elkaar samenwerken?

Het congres wordt om 09.45 uur geopend door Jeroen ten Voorde. In de ochtend spreken Janine Berton (landelijk officier verplichte zorg) en Roos Paris (hoofd behandeling PFC de Oostvaarderskliniek). Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Na de lunch volgen er twee workshoprondes. Deze worden gegeven door Niels van Wersch (TBS advocaat) en Roosmarijn van Es (promovendus). De dag eindigt om 16.00 uur met een borrel in café De Keyzer.

Geïnteresseerd? Voor €6,- kan je deelnemen. Meld je snel aan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwEqLeXZZM2GgWMeShohWiB4-oJNb3lxf9K8hSsEunRQkoRA/viewform. De aanmeldingen sluiten 29 april om 12.00 uur.

Hopelijk zien we jou op 3 mei!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.