Universiteit Leiden

nl en

Well-being Wednesdays - Workshop eenzaamheid: Building new communities

Datum
woensdag 25 mei 2022
Tijd
Toelichting
Voertaal: Engels
Bezoekadres
Rapenburg 100
2311 GA Leiden

Heb je ooit het gevoel gehad dat je geen contact meer had met de mensen om je heen en wist je niet zo goed hoe je dit moest aanpakken? Wat als eenzaamheid niet iets is dat we zelf kunnen oplossen? Wat als we, om eenzaamheid aan te pakken, andere mensen nodig hebben, en die andere mensen ons nodig hebben? Een gemeenschap hebben om op terug te vallen is heel belangrijk voor ons allemaal. Weten dat je iemand hebt om mee te praten kan hiermee al een hoop schelen.  

Tijdens deze workshop zullen we het opkomende probleem van eenzaamheid onderzoeken. We bespreken de oorsprong van het woord en hoe eenzaamheid er vandaag de dag uitziet. Deelnemers krijgen de ruimte om hun eigen ervaringen en ideeën rond dit onderwerp te bespreken. En tenslotte zullen we bespreken hoe dit probleem kan worden aangepakt. 

De workshop wordt gegeven door Dardan Bastiaan. Hij verzorgt meditaties en is organisator bij het studentencentrum Rapenburg100

Meld je aan voor de workshop op 25 mei via onderstaande knop!

Aanmelden

Well-being Wednesdays

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we een Well-being Wednesday met uiteenlopende thema’s. Wil je op de hoogte blijven van komende Well-being Wednesday activiteiten? Registreer en ontvang onze updates.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.