Universiteit Leiden

nl en

Opening Living Room in studentencentrum Plexus

Datum
donderdag 16 februari 2023
Bezoekadres
Studenten centrum Plexus
Kaiserstraat 25
2311 GN Leiden

Kom op 16 februari naar de feestelijke opening van de nieuwe Living Room in studentencentrum Plexus. 

Programma

De hele dag zijn er verschillende dingen te doen. Haal (gratis) een lekker bakje verse koffie of thee bij onze barrista of laat een professionele foto voor je CV of LinkedIn maken!  Om 16:00 uur vieren we de opening met het doorknippen van een lintje, hapjes en drankjes.  

De Student Living Room

De Living Room is een initiatief van het Student Well-being Office en kan door studenten gebruikt worden als plek om even te ontspannen, met vrienden af te spreken of om medestudenten  te ontmoeten. Het initiatief is geïnspireerd op de woonkamers en POPCorners op verschillende faculteiten. Bijzonder aan de Living Room is dat studenten van alle faculteiten er gebruik van kunnen maken.

In de Living Room vindt je ook de Student Well-being Desk waar je terecht kunt voor informatie over alle student well-being faciliteiten en activiteiten van de Universiteit. Wil je zelf een activiteit in de Living Room organiseren? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden aan de desk. 

Zien we je bij de opening?

Hopelijk zien we je 16 februari bij de opening of een keer in de Living Room! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.