Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

JIP Informatiesessie Leiden

Datum
maandag 22 mei 2023
Tijd
Bezoekadres
Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden
Zaal
Foobar

Het Joint Interdisciplinary Project (JIP) is een initiatief van de TU Delft, waar masterstudenten zich kunnen buigen over verschillende vraagstukken. Denk aan de energietransitie, luchtvaart en medische innovaties. In samenwerking met verschillende Nederlandse en internationale bedrijven wordt er gewerkt aan oplossingen van de toekomst voor problemen van nu. 

In totaal tweehonderd studenten hebben in 2022 in groepjes van vier tot vijf man gewerkt aan dit soort vraagstukken. Je kunt je tot 22 mei aanmelden voor JIP 2023 en de TU Delft nodigt je van harte uit om in Leiden een voorlichting te bezoeken. Deze voorlichting vindt plaats op 17 mei in de Oude Sterrewacht en 22 mei bij de Foobar (in het Snellius-gebouw). 

Er zijn enkele specifieke eisen voor Leidse masterstudenten om in te stromen in het JIP 2023. Deze zijn te vinden op deze pagina op de JIP-website.

Joint Interdisicplinary Project | TU Delft

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.