Universiteit Leiden

nl en

Lunch & Socialise

Datum
woensdag 21 juni 2023
Tijd
Bezoekadres
KOG
Steenschuur 25
2311ES Leiden
Zaal
Student Living Room

De zomer staat voor de deur en dit academisch jaar komt tot een eind. Reden voor een feestje en natuurlijk vieren we dat graag samen met jou! Woensdag 21 juni organiseert het Student Support team een gratis lunch in de Student Living Room, iedereen is welkom.

Tijdens de lunch kun je je medestudenten beter leren kennen, daarnaast biedt het je de kans om het Student Support team beter te leren kennen. Kom erachter wie de Peer Support Studenten zijn en de daarbij horende rollen en verantwoordelijkheden. Wie weet is deze leuke bijbaan ook wel iets voor jou!

Ook zijn we nieuwsgierig naar jouw verhalen, meningen en ideeën. Wat werkt goed en wat kan er verbeterd worden als je denkt aan de sfeer en de activiteiten op het KOG? Wij zijn er om naar je te luisteren en vragen te beantwoorden. Maar bovenal is het een gezellige lunch die in het teken staat van ontspanning. We vieren het einde van het tentamenperiode, delen vakantieplannen met elkaar en genieten van een heerlijk eten. Mis deze kans niet en kom langs!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.