Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Barista workshop

Datum
maandag 23 oktober 2023
Tijd
Bezoekadres
Urban Café
Spui 130
2511BT Den Haag

Onder het genot van een kopje koffie komen vaak leuke en diepgaande gesprekken op gang. Koffie is razend populair en men geniet er elke dag opnieuw van. Maar wat is eigenlijk het verhaal achter het koffietje in een café?

Heb jij altijd al de ins en outs van koffie willen weten? Lijkt het je leuk om met koffie aan de slag te gaan en een inkijkje te krijgen in de praktijk? Dan is deze barista workshop iets voor jou! Veel of weinig ervaring, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom. Kom 23 oktober om 20.30 naar Urban Café in Den Haag en ontdek de wonderen wereld van de koffie. Ga met elkaar het gesprek aan en vraag hoe het nou écht gaat met de ander. Er zullen gespreksstarters aanwezig zijn.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Meld je aan
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.