Universiteit Leiden

nl en

Workshop: Hoe kies ik een advocatenkantoor dat bij mij past?

Datum
donderdag 18 april 2024
Tijd
Bezoekadres
KOG
Steenschuur 25
2311ES Leiden
Zaal
B0.16

‘Hoe kies ik een advocatenkantoor dat bij mij past? Leer de geheime ingrediënten kennen voor de juiste match!’

In de workshop ‘Hoe kies ik een advocatenkantoor dat bij mij past?’ onthult Marie-José Gilsing  de geheime ingrediënten om een advocatenkantoor te vinden dat bij jou past.  

Mr. Marie-José Gilsing is advocaat, advocatencoach en auteur van het boek ‘De Menselijke Maat, Stap in de cirkel van empathisch leiderschap’. In deze workshop put ze uit haar eigen ervaring als mens en advocaat in de afgelopen twintig jaar.  

Aan de hand van inspirerende praktijkverhalen zet ze jou aan het denken over de vraag wat jíj nodig hebt om als student-stagiaire of advocaat-stagiaire tot je recht te komen bij een advocatenkantoor. Vervolgens ga je daar met je studiegenoten over in gesprek, en onder leiding van Marie-José komen jullie samen tot verdiepende en verhelderende inzichten. 

Na afloop van deze interactieve workshop weet je niet alleen wat voor type advocatenkantoor bij jou past. Je krijgt veel praktische tips mee die je zullen helpen om, niet alleen in je werk maar ook in je privéleven, keuzes te maken die bij jou passen. 

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via deze link!  

Het evenement is voor alle (zowel bachelor als master) Rechtsgeleerdheid studenten aan de Universiteit Leiden. 

Kijk voor meer informatie op de website. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.