Universiteit Leiden

nl en

Informatiesessie

Honours College Science, Society and Self

Datum
maandag 13 mei 2024
Tijd
Bezoekadres
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
Living Lab (1B.01)

Het Honours College biedt jou een interactief en interdisciplinair Engelstalig traject naast je reguliere bachelorprogramma. In het Honourstraject Science, Society and Self wordt een brug gelegd tussen theorie en praktijk. Tijdens dit traject leer je wetenschappelijke kennis in te zetten bij oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Ook is jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling van groot belang. In interactieve workshops zoek je naar jouw doelen in het leven en hoe je die wilt gaan bereiken. 

Onze studentambassadeurs zullen hun ervaringen delen over het combineren van de Honours track en hun bacheloropleiding. Daarnaast zullen we in deze informatiesessie uitleggen hoe het programma eruit ziet. 
 

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog (veel) vragen, kom dan naar onze informatiesessie!

Meld je aan
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.