Universiteit Leiden

nl en
Bezoek onze Online Masterweek van 2 tot en met 6 november 2020

Studievoorlichting

Online Masterweek

Datum
maandag 2 november 2020 - vrijdag 6 november 2020

Bezoek onze Online Masterweek!

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en om je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Ben jij al specifiek geïnteresseerd in een master aan de Universiteit Leiden? Of weet je niet welke master bij je past? Neem dan deel aan de Online Masterweek van 2 tot en met 6 november en ontdek welke master het beste bij jou past! We zijn klaar voor jouw toekomst!

Beleef Universiteit Leiden Online

Deelnemen aan opleidingspresentaties, vragen stellen op de online informatiemarkt en chatten met studenten en docenten van je favoriete opleiding(en). Alles online en vanuit huis te volgen. 

Bekijk hier welke activiteiten er allemaal zijn tijdens de Online Master's Week.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Online Masterweek kun je van elke masteropleiding een programmapresentaties volgen. Daarnaast bieden we ook informatiesessies aan over praktische zaken zoals huisvesting, visa, toelating en aanmelding, en natuurlijk over het studentenleven!

Elke live presentatie duurt 40 minuten. De laatste 1o minuten van elke presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Klik hier voor een presentatie overzicht van de Online Masterweek (geoptimaliseerd voor desktops).

Klik hier voor een presentatie overzicht van de Online Masterweek (geoptimaliseerd voor smartphones).

Vragen voor en na een presentatie? Bij de virtuele opleidingsstands op de online informatiemarkt staan professoren en studentambassadeurs klaar om je te helpen.

Openingstijden virtuele stands:
Elke virtuele opleidingsstand is een uur voor en twee uur na elke opleidingspresentatie geopend. Voor de virtuele opleidingsstands hoef je je vooraf niet aan te melden. 

Online informatiemarkt

Naast virtuele opleidingsstands vind je op de informatiemarkt ook stands die niet direct gerelateerd zijn aan opleidingen. Het Leiden University Sport Center en de Academy of Creative and Performing Arts zijn hier bijvoorbeeld ook aanwezig. Verder vind je hier stands over praktische zaken zoals huisvesting, visa en toelating en aanmelding.

Openingstijden informatiemarkt:
Maandag en woensdag 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Onze virtuele rondleidingen nemen je mee door de steden Leiden en Den Haag en leiden je rond op de verschillende faculteiten. Daarnaast staan onze studenten voor je klaar zodat je ze alles kunt vragen over het studentenleven en hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden.

Behoefte aan ervaringen uit eerste hand? Maar natuurlijk! Ga naar de chatroom en chat direct met een student van een master programma naar keuze!

In het 'Now Live' gedeelte van de Online Masterweek kun je bekijken welke presentaties er live gaande zijn. Misschien start er net een opleidingspresentatie waar je nog niet aan had gedacht. Het leven zit vol verrassingen!

Vragen?

Heb je vragen over de Online Masterweek? Neem dan contact op met de Studielijn. We beantwoorden graag je vragen!

Studielijn
Universiteit Leiden
071 527 11 11
studielijn@leidenuniv.nl
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.