Universiteit Leiden

nl en
Master Online Open Dagen op 17 & 18 oktober

Studievoorlichting

Master Online Open Dagen

Datum
donderdag 17 oktober 2024 - vrijdag 18 oktober 2024
Toelichting
De Master Online Open Dagen vinden op donderdag plaats van 13:00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Bezoekadres
Online

Ontdek welke master bij jou past

Denk jij erover na om een master te gaan studeren en vraag je je af wat de Universiteit Leiden te bieden heeft? Doe dan eenvoudig vanaf de bank in je studentenkamer mee aan de Master Online Open Dagen op 17 en 18 oktober 2024. Ontdek welke van onze masteropleidingen in Leiden of Den Haag het beste bij jou past! Wij zijn klaar voor jouw toekomst!

Houd me op de hoogte

De officiële registratie opent op maandag 2 september. Wil je de eerste zijn om je aan te melden en op de hoogte blijven van onze Master Online Open Dagen?

Vooraanmeldformulier

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze Master Online Open Dagen kom je meer te weten over de vakken van onze masteropleidingen en specialisaties, het toekomstperspectief en wat de Universiteit Leiden onderscheidt. Kom in contact met studenten en studieadviseurs en stel hen al je vragen over studeren in Leiden en Den Haag.

Bekijk vooraf de opleidingsvideo's

Bekijk de introductievideo's van de opleidingen en leg zo de basis voor de verdieping tijdens de presentaties op de Master Online Open Dagen. In de video's vertellen docenten je alvast meer over de vakken, de toelatingseisen en het carrièreperspectief.

Wat hebben de Master Online Open Dagen je te bieden?

Bekijk één of meerdere live presentaties van onze ruim 100 masteropleidingen die de Universiteit Leiden aanbiedt. Of kies uit een breed scala aan sessies met praktische informatie over huisvesting, visa, aanmelding & toelating – en het studentenleven zelf! Elke live presentatie bestaat uit ongeveer 30 minuten diepgaande informatie en 10 minuten tijd voor vraag- en antwoord. Tijdens de presentaties kun je via de je chat vragen stellen aan docenten, studenten en studieadviseurs.

Ontdek niet alleen de studentensteden Leiden en Den Haag, maar ook onze faculteiten en collegezalen in één van onze virtuele tours.  Onze studenten beantwoorden via de chat graag al jouw vragen over het studentenleven en hoe het is om aan de Universiteit Leiden te studeren.

Vragen?

Heb je vragen over de Master Online Open Dagen? Neem dan contact op met de Studielijn. We beantwoorden graag je vragen!

Studielijn
Universiteit Leiden
071 527 11 11
studielijn@leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.