Universiteit Leiden

nl en
Bezoek onze Master Open Dag op 14 februari

Studievoorlichting

Master Open Dag

Datum
vrijdag 14 februari 2025
Tijd
Bezoekadres
Leiden en Den Haag

Ontdek welke master bij jou past

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en om je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Tijdens de Master Open Dag op 14 februari 2025 ontvang je uitgebreide informatie over onze masteropleidingen. Of je nu al een specifieke voorkeur hebt of nog twijfelt, deze dag biedt de perfecte gelegenheid om te verkennen en een weloverwogen beslissing te nemen voor jouw toekomst.

Blijf op de hoogte

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte over de Master Open Dag van 14 februari 2025. Je krijgt als eerste bericht zodra het aanmeldformulier voor presentaties online gaat.

Aanmeldformulier

Wat kun je verwachten tijdens de Master Open Dag?

Universiteit Leiden biedt je een ruim aanbod van masteropleidingen aan! Tijdens de Master Open Dag kom je alles te weten over het studieprogramma van onze masteropleidingen, de toekomstperspectieven ervan en wat de Universiteit Leiden onderscheidend maakt. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over studeren in Leiden en Den Haag.

Bekijk vooraf de opleidingsvideo's!

Bereid je goed voor op deze dag door alvast vooraf de opleidingsvideo('s) te bekijken. In deze video krijg je essentiële informatie over de inhoud van de masteropleiding, hoe de studie is opgebouwd en welke toelatingseisen er zijn. De introductievideo's zijn direct te bekijken!

Wat is het programma tijdens de Master Open Dag?

Woon de presentaties bij van de masteropleidingen en/of -specialisaties van jouw interesses. Daarnaast bieden we ook presentaties aan over praktische zaken zoals huisvesting, visa, toelating en aanmelding, en natuurlijk over het studentenleven! De presentaties duren gemiddeld 45 minuten waarbij er natuurlijk de mogelijkheid is om al je vragen te stellen.

Op elke faculteit is er een informatiemarkt. Je kunt hier terecht bij studenten, docenten en studieadviseurs met vragen over de masteropleiding van je interesse.
Ben je benieuwd naar studeren aan de Universiteit Leiden in het algemeen of over toelating, inschrijving en het studentenleven, kom dan naar de algemene Informatiemarkt in het Academiegebouw (Leiden) en Wijnhaven (Den Haag). 

Tijdens een van onze stadswandelingen nemen we je mee door de steden Leiden en Den Haag. De startpunten van de stadswandelingen vind je in het Academiegebouw (Leiden) en Wijnhaven (Den Haag). Zo leer je Leiden en/of Den Haag gelijk goed kennen. Daarnaast staan onze studenten voor je klaar zodat je ze alles kunt vragen over het studentenleven en hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden. 

Vragen?

Heb je vragen over de Master Open Dag? Neem dan contact op met de Studielijn. We beantwoorden graag je vragen!

Studielijn
Universiteit Leiden
071 527 11 11
studielijn@leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.