Serie

Student Support Groups

Als student aan de Universiteit Leiden kun je je aansluiten bij Student Support Groups om sociale connecties op te bouwen en over jezelf te leren.

Student Support Groups zijn een veilige, vertrouwelijke ruimte om te leren, te delen en contact te maken met andere studenten. Je zit met maximaal 7 medestudenten in een groep, die wordt begeleid door een student-trainer. Doe mee en draag op basis van je eigen ervaringen bij aan het gesprek!

Serie van 8 of losse bijeenkomst

Er zijn twee vormen van Student Support Groups:

• Series van 8 bijeenkomsten waarin je wekelijks met een vaste groep samenkomt. De data en tijden worden in overleg bepaald op basis van ieders beschikbaarheid.
  • Losse bijeenkomsten waarvoor je je per keer kunt aanmelden.

Een groep begeleiden

Heb je interesse om een groep te begeleiden? Stuur een e-mail naar studentsupportgroups@sea.leidenuniv.nl.