Universiteit Leiden

nl en

Beurs

LUF-SVM Fonds

Ben je een masterstudent en heb je vernieuwende ideeën rond het thema verpakking en milieu en de optimale balans tussen consumentengemak en milieubelasting? Dan kun je kans maken op een subsidie uit LUF-SVM Fonds. Het Leids Universiteits Fonds is samen met de Stichting Verpakking en Milieu op zoek naar masterstudenten met verrassende ideeën en impactvolle projectvoorstellen rond dit thema.

Deadline
N.v.t.
Doelgroep
Master
Landen/ nationaliteit
Alle nationaliteiten
Type beurs
Studie, Onderzoek
Faculteit
Archeologie, Geesteswetenschappen, Geneeskunde/LUMC, Governance and Global Affairs, Rechtsgeleerdheid, Sociale Wetenschappen, Wiskunde en Natuurwetenschappen, Interfacultair Centrum voor Lerarenopleiding, Onderwijsontwikkeling en Nascholing (ICLON), African Studies Centre, International Institute for Asian Studies, Honours Academy, Plato

Het Leids Universiteits Fonds (LUF) is met de Stichting Verpakking en Milieu op zoek naar acht scriptievoorstellen van masterstudenten met verrassende ideeën en impactvolle projectvoorstellen rond het thema Verpakking en Milieu. Het doel is om masterstudenten met vernieuwende, onverwachte, overstijgende inzichten rond het thema verpakking en milieu te steunen om op deze wijze hun ideeën over de optimale balans tussen consumentengemak en milieubelasting de ruimte te geven.

Meer informatie

Voor meer informatie over de subsidievoorwaarden en aanvraagprocedure, kun je kijken bij Subsidievoorwaarden LUF-SVM Fonds. Neem voor meer informatie of vragen contact op via CWB@LUF.leidenuniv.nl, onder vermelding van LUF-SVM Fond.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.