Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Werkbezoek communicatieafdeling bij adviesbureau KPMG

Ben je benieuwd hoe het is om te werken op de communicatieafdeling van een groot internationaal bedrijf? Meld je dan vooral aan voor ons werkbezoek aan KPMG op donderdag 7 november!

Docenten
Mabel Isado  (Loopbaanadviseur/Stagecoördinator) Madeleine Wark  (Stagecoördinator / loopbaanadviseur)
Werkvorm
werkbezoek

Bij KPMG is de afdeling BRM (Brand, Reputation and Marketing) verantwoordelijk voor de communicatie. Geen dag is hetzelfde want er spelen allerlei uitdagende vraagstukken, bijvoorbeeld over internationalisering van het personeelsbestand (meer dan 80 nationaliteiten bij KPMG Nederland), het toenemend aantal generaties op de werkvloer en de impact van AI op ons werk. De afgelopen tijd waren we druk met de communicatie rondom de recente schikking met de Amerikaanse toezichthouder. Het team interne- en externe communicatie vertellen je graag alle ins en outs over hun baan, welke vaardigheden zij in hun dagelijkse werk gebruiken en welk pad zij hebben bewandeld om nu hier te werken.

 

Bij KPMG wereldwijd werken 200.000 medewerkers over 152 kantoren wereldwijd. In Nederland zijn ze met 4500 medewerkers over 12 kantoren door het hele land goed vertegenwoordigd. Misschien niet het eerste bedrijf waar je aan denkt met een achtergrond in de Geesteswetenschappen. Ben je benieuwd hoe het is om voor zo’n grote internationale organisatie te werken? Meld je dan aan voor het werkbezoek van 6 juni!

De bijeenkomst is bedoeld voor studenten Geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.