Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Mentornetwerk live: speeddate met alumni

In welke sectoren kan ik terecht met mijn opleiding? Hoe zijn anderen aan hun baan gekomen? Hoe breid ik mijn netwerk uit? Allemaal vragen waar je antwoord op kunt krijgen van onze alumni tijdens Mentornetwerk live: speeddate met alumni op donderdag 18 april!

Docenten
Loes Nordlohne  (Loopbaanadviseur) Sanderien de Jong  (Alumni Relations Officer)
Werkvorm
speeddate en netwerkborrel

Tijdens deze speeddate ga je live in gesprek met diverse alumni van onze faculteit. Je kunt hen je vragen stellen over hun functie of de branche waarin ze werken. Maar ook over hoe zij aan hun huidige functie gekomen zijn. Na afloop van de speeddate is er een borrel, waarbij je alle gelegenheid hebt om verder te praten en te netwerken met de alumni.

Met welke alumni kun je op 18 april bijvoorbeeld speeddaten? Deze informatie volgt zo snel mogelijk.

Speeddate: 16.30 - 18.00 u
Netwerkborrel: 18.00 - 19.00 u
Kosten: €2,50 inclusief borrel

Wist je dat alle alumni die aanwezig zijn bij de speeddate, ook beschikbaar zijn als mentor in het mentornetwerk van de Universiteit Leiden?
Dit online platform maakt het mogelijk om eenvoudig alumni te benaderen met vragen over bijvoorbeeld masterkeuze of de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Mentoren op het platform zijn werkzaam in diverse werkvelden, zoals overheid, bedrijfsleven, onderwijs en de culturele sector. Zij adviseren studenten graag over hun keuzes op het gebied van de arbeidsmarkt en delen hun kennis en ervaring.

Meld je snel aan (selecteer Mentornetwerk live), want het aantal plaatsen is beperkt!

Deze workshop is bedoeld voor (oud) studenten geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie