Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Traineeship overheid bij Public Support

Wil jij na jouw opleiding aan de slag binnen de overheid? Wil je projectmatig werken én een bijdrage leveren aan maatschappelijke opgaven die vanuit het Rijk worden gedecentraliseerd naar de lokale overheid? Public Project Support biedt jou die ingang door middel van een traineeship op project- en programmamanagement. Kom op 20 juni naar de voorlichting!

Docent
Loes Nordlohne  (Loopbaanadviseur)
Werkvorm
voorlichting

Public Project Support is ontstaan doordat klanten van Public Support (ons moederbedrijf) altijd vraag hebben naar slimme hoog opgeleide projectmedewerkers met een politieke achtergrond. Vanwege de decentralisatie zijn er nieuwe domeinen opgezet en dit zorgde voor vele nieuwe projecten en programma’s. Om dit in goede banen te leiden zijn er medewerkers nodig die inhoudelijk kunnen meedenken, zich nieuwe systemen snel eigen maken en ondersteuning willen bieden binnen die projecten en programma’s. Je moet kunnen multitasken en goed om kunnen gaan met politiek gevoelige informatie. Public Project Support is dé detacheerder voor project- en programmamedewerkers  bij overheidsinstanties zoals gemeenten, provincies en ministeries.

20 juni komt Bianca van Nieuwenhuizen-Pesch (afgestudeerd in Leiden in 2013, Master Egyptology) vertellen over Public Project Support. Bianca is zelf sinds 2014 in dienst bij Public Support en is begonnen in de detachering en inmiddels doorgegroeid naar de functie van regiodirecteur. Zij zal vertellen over wat je kunt verwachten van Public Project Support, het opleidingsprogramma, de opdrachten die wij hebben en hoe je als afgestudeerde de organisatie goed kunt gebruiken om binnen te komen bij overheidsinstanties.
Kijk alvast voor vacatures op: https://www.werkenbijpublicsupport.nl/vacancies/view/179/traineeship-bij-de-overheid

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.