Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Op bezoek bij de NAVO

In samenwerking met de Faculteit der Geesteswetenschappen organiseert de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) voor het eerst een voorlichtingsbijeenkomst voor studenten. De sessie zal plaatsvinden op vrijdag 8 februari 2019 tussen 14:00-16:00 op het Hoofdkwartier van de NAVO.

Docenten
Loes Nordlohne  (Loopbaanadviseur) Sanderien de Jong  (Alumni Relations Officer)

Werken bij de NAVO

De Nederlandse permanente vertegenwoordiging van NAVO is graag bereid ons te ontvangen. Drs. Eric Povel (Leids alumnus Juridisch Politieke wetenschappen) geeft een introductie over zijn werkzaamheden bij NAVO en vervolgens zullen twee werknemers van de delegatie een toelichting geven op de Nederlandse dossiers, de samenwerkingsrelatie met Den Haag en de organisatie van de permanente vertegenwoordigingen zelf. Het werkbezoek neemt circa 2 uur in beslag.

De voertaal tijdens deze bijeenkomst is Engels.

Let op! Er is plaats voor maximaal 10 studenten van de faculteit Geesteswetenschappen.

Motivatie en aanmelden

Om deel te kunnen nemen vragen we je om een korte (circa 5 regels) motivatie te schrijven, deze vul je in op het aanmeldformulier. Noem daarin welke verwachtingen je van dit werkbezoek hebt, en waarom je wellicht bij de NAVO zou willen werken.  Je hoort uiterlijk 22 januari 2019 of je bent geselecteerd.

Graag komen wij je tegemoet in de reiskosten. Deze kun je achteraf tot een maximum van €50,- met bonnetjes/bewijs van reiskosten declareren bij loopbaanservice@hum.leidenuniv.nl
Tip: je kunt al voor minder dan €50,- met de flixbus naar Brussel reizen.

Uiterste aanmelddatum: 14 januari 2019. Aanmelden is niet meer mogleijk

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.