Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Webinar Trainees in onderwijs

Wil jij écht positieve impact maken in je (toekomstige) baan? Dan is het uitdagende traineeship van Trainees in onderwijs misschien wel iets voor jou! In dit traineeship word je niet alleen docent middelbare school, maar ontwikkel je je ook tot onderwijsvernieuwer.  

Docent
Loes Nordlohne  (Loopbaanadviseur)
Werkvorm
Workshop
Webinar

Tijdens de webinar van Trainees in onderwijs op 27 januari vertellen we je, samen met een huidig trainee, meer over wat het traineeship in het onderwijs inhoudt, wat de criteria voor de aanmelding zijn, hoe de selectieprocedure gaat en hoe een gemiddelde werkweek van een trainee eruitziet.

Ben jij masterstudent en verwacht je dit collegejaar af te studeren? Dan is deze sessie een mooie voorbereiding op een eventuele sollicitatie voor het traineeship. De aanmeldprocedure sluit 6 februari 2022 en de volgende groep trainees start in augustus 2022.

Ook als je nog niet zo ver gevorderd bent in jouw studieprogramma, maar wel interesse hebt in een baan in het onderwijs, ben je van harte welkom!

De voorlichting is gratis bij te wonen, wel vragen we je om in te schrijven. Na inschrijving ontvang je de inloggegevens van Kaltura Class Room.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.