Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Werken als informatiemanager bij KBenP (traineeship)

Ben jij een ster in het aanbrengen van structuur in informatie? Deel jij graag jouw tips en tricks over het vinden van de juiste informatie met je medestudenten en collega’s? Duik jij als een speer in verschillende informatiebronnen? Dan is informatiemanagement misschien wel iets voor jou!

Docent
Loes Nordlohne  (Loopbaanadviseur)

Deze dag kun jij alles te weten komen over het vakgebied van informatiemanagement en de werkzaamheden als informatiemanager!

  • Introductie tot informatiemanagement
  • Ervaringen van alumni als trainee informatiemanagement
  • Interactieve workshop en pubquiz
  • Ins en outs van het KBenP Talent traineeship

Als informatiemanager bewaar jij het overzicht over de informatiesystemen en -collecties van de organisatie en ondersteun je jouw collega’s in het informatiebeheer. Hierdoor zorg jij ervoor dat de juiste informatie vindbaar is en blijft. Daarnaast onderzoek, adviseer en implementeer jij de verbeteringen in de informatieprocessen die hét verschil maken voor de organisatie.

In het tweejarig traineeship van KBenP Talent ben je vier dagen per week werkzaam als informatiemanager op uitdagende projecten. Zo adviseer je bijvoorbeeld een groot infrastructureel project van Rijkswaterstaat over de inrichting van Microsoft SharePoint of los je informatievraagstukken op voor een Ministerie of Provincie. Daarbij word je ondersteund door de ervaren adviseurs van KBenP Talent. Daarnaast besteed je de vijfde dag per week aan je opleiding bij GO Opleidingen, waar je alle kennis opdoet die je nodig hebt.

Lopende vacature

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.