Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren | Studieondersteuning

Workshop CV & Sollicitatiebrief - LUMC/FWN Faculteit

Wist jij dat dat de meeste recruiters slechts 10 seconden besteden aan je CV, meteen de beslissing maken dat jij een waardevolle kandidaat bent om vervolgens jouw sollicitatiebrief te gaan lezen?

Docent
Annemarie Loeters  (Senior studiekeuze-/loopbaanadviseur)
Werkvorm
Training
Workshop

Wist jij dat dat de meeste recruiters slechts 10 seconden besteden aan je CV, meteen de beslissing maken dat jij een waardevolle kandidaat bent om vervolgens jouw sollicitatiebrief te gaan lezen? In deze interactieve workshop zullen we je begeleiden bij het maken van een CV en sollicitatiebrief die aan jouw behoeften voldoet. We helpen je bij het structureel opzetten van je CV en sollicitatiebrief en het verfijnen van de inhoud. Je verlaat de workshop met een CV en sollicitatiebrief die uitspringt tussen de rest. 

Dit is een interactieve workshop. Je bent van harte uitgenodigd om je laptop mee te nemen, zodat je tijdens de workshop aan je CV en\of sollicitatiebrief kunt werken.  De volgende onderwerpen komen aan bod: 

• De structuur van een CV en sollicitatiebrief 
• De layout 
• De verschillen tussen een zakelijk en een academisch CV 
• Hoe jij je CV en sollicitatiebrief kunt aanpassen aan een vacature 
• Hoe je jezelf effectief kunt promoten in uw begeleidende brief 

Deze workshop is gratis en beschikbaar voor alle studenten en recent afgestudeerden van het LUMC en de faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen. Let op de locatie van de workshop (LUMC/FWN). 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.