Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Afro-Brazilian Dance

Intermediate/gevorderd: 3 lessen op donderdag van 18:30-20:30 uur

Docent
Avalon Brown

Voor wie
Deze cursus wordt op twee niveaus aangeboden.*

Inhoud
Avalon Brown heeft haar hart verloren aan Afrikaanse dans in Rio de Janeiro toen ze daar woonde. Ze viel voor de grote bewegingen, de vrijheid in de dans, de sterke percussie en de diversiteit van de Afro-Braziliaanse dansen.
Ze volgde danslessen op verschillende plaatsen in Brazilië. Meestal in Rio en in Salvador da Bahia oefende ze een intensieve cursus gericht op Orixa-dansen.
Haar verblijf in Brazilië had de basis gelegd voor haar AfroMix lessen.

*Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger/lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent 
Avalon Brown danst al van kinds af aan. Haar lessen zijn pittig met veel Afrikaanse invloeden en een mix van verschillende dansstijlen. 'Afrikaanse dans voelt voor mij puur en het ligt het dichtst bij mezelf: energiek en rauw.  Ik heb hier geleerd om alles los te laten, wat een heerlijk gevoel geeft me dat!'. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die deze energieke en uitdagende dansstijl willen ervaren!

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.