Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Jazz Burlesque advanced

Maandag van 21:00-22:00 uur

Docent
Willemieke Verweij

Voor wie
Dansers met minimaal 4 jaar danservaring.

Inhoud
Tijdens de cursus Jazz Burlesque gaan we terug naar de gierende jaren ’20, toen het dansen avontuurlijk, vrolijk en sexy werd. Willemieke laat je kennismaken met niet alleen Burlesque, maar ook stijlen zoals Charleston, Black Bottom, Shimmy and Lindy Hop. De les zal beginnen met een uitdagende warming up, gevolgd door jazz techniek en krachtoefeningen. Daarna focussen we ons op de verschillende dansstijlen en werken we aan een zinderende choreografie.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent
Willemieke Verweij heeft haar opleiding tot dansdocent genoten aan de Royal Academy of Dance in London. In Canada heeft ze het lesgeven ontdekt en sindsdien is ze een veelgevraagde docente, die lesgeeft in diverse stijlen en aan verschillende leeftijden. Ze heeft zich ontwikkeld in Jazz, Hiphop en Modern als danser en docent. Haar lessen zijn energiek, opzwepend en uitdagend haar voorliefde voor expressie en theater komen bij Jazz Burlesque naar boven borrelen.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.