Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Klassiek Ballet beginners/intermediate

Maandag van 16:00-17:00 uur

Docent
Willemieke Verweij

Voor wie
Voor beginnende en intermediate dansers.

Inhoud
Deze les gaat door op de klassiek ballet basis cursus, maar neemt daarbij een stap verder en focust op meer techniek en meer dans! In deze les komen de basis technieken van klassiek ballet aan de orde zoals pirouettes en sprongen. Er is in de les ruimte voor uitleg van techniek en spiergebruik.


Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent
Willemieke Verweij heeft haar opleiding tot klassiek ballet docent genoten aan de Royal Academy of Dance in London. Haar liefde voor het lesgeven is ontstaan in Canada en sindsdien is ze een veelgevraagde docente, die lesgeeft in diverse stijlen en aan verschillende leeftijden.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.