Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Klassiek Ballet intermediate/advanced

Woensdag van 21:00-22:00 uur

Docent
Willemieke Verweij

Voor wie
Deze cursus is voor mensen met minimaal 4 jaar ervaring in klassiek ballet.

Inhoud
Deze cursus is voor dansers die ballet technisch een redelijk hoog niveau hebben. Het tempo in deze les ligt lekker hoog. De uitdagende lessen zijn gericht op gevorderdentechnieken met aandacht voor opbouw, flexibiliteit en de juiste spierontwikkeling.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger/lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent
Willemieke Verweij ontwikkelde zich als allround danseres, in stijlen als hedendaags, jazz, dancehall en natuurlijk ballet. Haar passie voor dans, beweging en lesgeven heeft ertoe geleid dat ze haar dansstudie aan de Royal Academy of Dance in Londen heeft afgerond, waaronder een master in Dance. Ze is ook een gepassioneerd en gediplomeerd pilates-, barre- en yogadocent en houdt ervan om haar danslessen op te fleuren met kleine fragmenten van andere bewegingsvormen. Met meer dan 15 jaar leservaring is haar belangrijkste lesfocus het intrinsiek voelen van de beweging, waardoor de beweging van binnen naar buiten kan komen door principes van belichaming. Zij is de trotse eigenaresse van Tribes Dance & Yoga. Door middel van lesgeven hoopt ze zowel als groep (tribe) als individueel te inspireren, te versterken en mogelijkheden te creëren voor groei.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.