Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Oriëntal Veil Dance

Woensdag van 20:00-21:30 uur

Docent
Rachid Alexander

Voor wie
Beginners en voor studenten met wat danservaring

Inhoud
Maak je dans mysterieus en elegant met een sluier. 
In de lessen Oriental Veil zal Rachid je leren dansen met verschillende soorten sluiers om dans eleganter, sensueler en mysterieuzer te maken. Je zult verschillende technieken leren hoe je jezelf kan omsluieren en onthullen met de sluier, veil spinning, butterfly wings, the cape en nog meer. Al deze technieken zullen verwerkt worden in een leuk en verleidelijke dans. 

(sluiers zijn aanwezig, maar neem je eigen sluier mee als je dat fijner vindt. Tips om sluiers aan te schaffen kun je krijgen via de docent)

Optreden docent Rachid Alexander


Docent 
Rachid Alexander is geboren op Curaçao en opgeleid tot oriëntaals buikdanser. Hij heeft met door zijn bijzondere elegantie, dynamiek en gratie al verschillende prijzen in de wacht gesleept en heeft onder andere meegedaan aan de talentenshow 'Hollands got Talent' waar hij werd uitgekozen tot een van de beste audities. Hij is een zeer ervaren docent en geeft al jaren les aan alle leeftijden.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken). 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.