Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Tap dance intermediate/advanced

Woensdag van 17:00-18:00 uur

Docent
Zoë Hemmes

Voor wie
Voor iedereen die al wat ervaring heeft met tapdansen.

Inhoud  
De ouderwetse jazzmusicals zijn gevuld met tapdans. Deze unieke combinatie van muziek en tap is het uitgangspunt voor de taplessen.  Aan de hand van verschillende oefeningen leer je manieren om met je voeten muziek te maken. Uithoudingsvermogen, ritme, snelheid, complexe tapoefeningen en ook de traditionele tappassen komen allemaal aan bod. Daarnaast altijd een choreografie en soms improvisatie. Wil je muziek maken en dansen tegelijk? Meld je dan aan voor TAP!

*voor deze cursus heb je tapschoenen nodig, die te koop zijn bij het sportcafé in de Merenwijk. Je kunt de tapschoenen ook na de eerste les aanschaffen.

Docent
Zoë Hemmes begon haar muzikale loopbaan met zang en dans op de Broadway Academy in Amsterdam en Song&Dance in Zwolle. Daarna volgde ze de vooropleiding klassiek zang aan het Codarts Concervatorium te Rotterdam. Ze studeerde klassiek zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle alwaar zij in juli 2015 afstudeerde. De theaterkennis gebruikt ze nu in haar privé zang-, musical- en taplessen bij diverse dansstudio’s en muziekscholen. Daarnaast zingt Zoë nog actief als Diva voor Stichting Diva Dichtbij en als zangeres bij Vocal Fusion.  

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.