Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Fotografie

Fotografie intermediate/gevorderden (start 23 februari)

Woensdag van 19:30-22:00 uur (om de week)

Docent
Harry Otto

Voor wie
Je bent redelijk bekend met de basisbegrippen van de fotografie zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte, maar zou graag meer willen leren over thematische aanpak, vormgeving en creatieve mogelijkheden. Waar vind ik mijn inspiratie? Wat wil ik vertellen, en hoe?

Inhoud
In 8 bijeenkomsten van 2,5 uur die eens in de 14 dagen plaats vinden, worden aan de hand van het werk van een aantal bekende fotografen verschillende genres van de fotografie belicht. Naast inspiratie, creativiteit is er ook nog aandacht voor verdieping van je technische vaardigheden.

Door opdrachten en praktijklessen zul je gedurende de cursus je eigen persoonlijk verhaal en handschrift leren ontdekken en ontwikkelen.
Voor deze cursus is een digitale fotocamera nodig met de mogelijkheid om sluitertijd en diafragma handmatig in te stellen.

Neem naar de lessen je camera, de gebruiksaanwijzing van je camera en pen en papier mee.

Lesdata: 23 feb | 9 & 23 mrt | 6 & 20 apr | 11 & 25 mei | 8 juni


(het LAK kan, indien nodig, eventueel een fysieke les omzetten in een online les)

Docent
Harry Otto is afgestudeerd als fotografisch vormgever aan de KABK te Den Haag en werkzaam als fotografiedocent en freelance fotograaf voor diverse bladen, bedrijven en instellingen. Zijn vrije werk, hoofdzakelijk een combinatie van stadslandschappen, stills en portretten, is regelmatig in exposities te bezichtigen. Lees meer over Harry op www.harryotto.nl

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.