Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Schrijven

Verhalen schrijven: een stapje verder| online

8 online bijeenkomsten op maandag van 19:30-21:00 uur | verder veel ruimte voor persoonlijke feedback

Docent
Anne van den Dool

Voor wie
Voor mensen met schrijfervaring die willen voortbouwen op de basis van het schrijven van het ultieme verhaal.

Inhoud
Tijdens deze cursus creatief schrijven bouw je voort op de basis van het schrijven van verhalen. In acht interactieve lessen gaan we dieper in op het gebruik van perspectief, clichés en metaforen, zoomen we in op alle zintuigen en staan we stil bij de kunst van een goede dialoog. Iedere week ga je met een nieuwe opdracht aan de slag, die je nog een stapje verder brengt in het schrijven van het ultieme verhaal.

Tijdens deze cursus is veel ruimte voor persoonlijke feedback en is tevens ruimte voor het stellen van vragen over de literaire wereld en het schrijverschap.

Docent
Anne van den Dool (https://annevandendool.nl/) is romanauteur en dichter bij Querido, waar zij debuteerde met de roman Achterland. Ze publiceert met regelmaat in dagbladen en (literaire) tijdschriften, waaronder nrc.next, Vrij Nederland, Tirade en DW B. Daarnaast is ze docent bij De Schrijfschool Rotterdam (www.deschrijfschool.com), en verzorgt ze met regelmaat lezingen en workshops. Ze studeerde Film- en Literatuurwetenschap en Neerlandistiek aan de Universiteit Leiden.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.