Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Workshop Wat heb ik een werkgever te bieden

Welke kennis, vaardigheden en kwaliteiten heb jij al in huis om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt? Het kan lastig zijn deze bij jezelf te zien, het is namelijk voor jou heel normaal en je doet het misschien altijd zo. Deze workshop is bedoeld voor studenten en net afgestudeerden die een beter beeld willen krijgen van zichzelf en hoe dat in te zetten in hun (studie)loopbaan.

Docent
Sophie Blok  (Studiekeuze-/loopbaanadviseur)
Werkvorm
Workshop

Het doel van deze workshop is om inzicht te krijgen in jouw kennis, competenties en kwaliteiten. Voordat je goed weet welke (loop)baan bij je past en je daaraan kunt werken, is het goed een scherp beeld te hebben van jezelf. Omlijnd door wat theorie over de arbeidsmarkt en persoonlijke ontwikkeling, zal de focus van deze workshop liggen op oefeningen om helder te krijgen wat jij te bieden hebt. Deze zelfkennis helpt jou effectieve studie- en loopbaankeuzes te maken.

Wie mag zich aanmelden?
Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

 

Denk ook eens aan…

  • Wil je (na deze workshop) uitvinden welke mogelijkheden er zijn voor jou op de arbeidsmarkt, volg dan  de workshop Hoe vind ik een baan die bij mij past.
  • Als je er klaar voor bent om gericht te gaan solliciteren, is de workshop CV & Sollicitatiebrief waardevol.  Zie voor data en informatie de workshopkalender.
  • Een individueel adviesgesprek? Dat kan ook! Maak een afspraak met jouw facultaire careerservice.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.