Universiteit Leiden

nl en

Studieondersteuning

Studieplangroep (POPcorner FSW)

Heb je moeite met het maken van planningen die werken? Of maak je mooie planningen maar voer je ze niet uit zoals voorgenomen? Dan is de studieplangroep misschien wel een plek voor jou.

Iedere maandag van 09:30 - 11:00.

De studieplangroep is voor studenten die moeite hebben met het maken van en zich houden aan een realistische planning. De groep komt eens per week bij elkaar, waarbij we bespreken hoe de planning van de afgelopen week is gegaan. Hierbij wordt gekeken naar of je alle taken hebt gedaan die je had voorgenomen te doen, en of je je verder aan je planning hebt gehouden. Er wordt gekeken naar wat wel goed ging, wat niet, en hoe je dat mee kan nemen in de planning voor de volgende week. Zo kom je door trial & error achter jouw ideale manier van plannen, en hoe veel tijd je kwijt bent voor verschillende taken.

Tijdens de bijeenkomst wordt er ook een planning voor de komende week gemaakt. Deze planning bestaat uit onder andere een lijstje van taken die je de komende week gedaan wil krijgen, en wanneer je die taken wil gaan doen. Een goede agenda (digitaal of papier) is hiervoor een must.

Om er voor te zorgen dat je het maximale uit de groep kan halen, is het de bedoeling dat je minstens tien weken meedoet met de groep. Deelname aan de groep kost € 20,-, wat fungeert als borg. Wanneer je na tien weken besluit te stoppen met de groep, krijg je de borg terug. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.