Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Werken als trainee - locatie Leiden

Wil jij graag aan de slag als trainee? Op zoek naar tips voor de sollicitatieprocedure? Of ben je nog aan het onderzoeken of een traineeship iets voor jou is? Kom dan naar ons event ‘Werken als trainee’!

Een traineeship is een combinatie van werken en leren terwijl je in dienst bent van een organisatie. Als trainee werk je in korte tijd mee op meerdere afdelingen van het bedrijf, om zodoende snel ervaring op te doen en de organisatie goed te leren kennen. Daarbij biedt de organisatie een stevig opleidingspad aan. 
Tijdens dit event leer je meer over de verschillende traineeshipmogelijkheden en wat erbij komt kijken als je daadwerkelijk aan de slag gaat als trainee. Tevens krijg je tips voor de sollicitatieprocedures van de verschillende traineeships. Het programma wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Bij dit event is er een forum met trainees van: het Rijkstraineeprogramma, Provincie Zuid-Holland, Gemeente Den Haag, Leiden-Delft-Erasmus traineeship, PWC, ProRail en Douwe Egberts (onder voorbehoud). Ook zal een ervaren loopbaancoach van het Rijkstraineeprogramma een korte presentatie geven met veel tips voor deze sollicitatieprocedure.
 

Wie mag zich aanmelden?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. De voertaal bij dit event is Nederlands.

Data en kosten

Het event wordt tweemaal georganiseerd, zowel in Leiden als Den Haag.
Data: 14 februari 2019, 10.00-12.00 uur  in Den Haag en 14 maart 2019, 14.00-16.00 uur in Leiden.  
Toegang is gratis. Het is wel noodzakelijk je voor dit event aan te melden. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie