Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Werken als trainee - locatie Leiden (AFGELAST)

Wil jij graag aan de slag als trainee? Op zoek naar tips voor de sollicitatieprocedure? Of ben je nog aan het onderzoeken of een traineeship iets voor jou is? Kom dan naar ons event ‘Werken als trainee’!

Een traineeship is een combinatie van werken en leren terwijl je in dienst bent van een organisatie. Als trainee werk je in korte tijd mee op meerdere afdelingen van het bedrijf, om zodoende snel ervaring op te doen en de organisatie goed te leren kennen. Daarbij biedt de organisatie een stevig opleidingspad aan. 
Tijdens dit event leer je meer over de verschillende traineeshipmogelijkheden en wat erbij komt kijken als je daadwerkelijk aan de slag gaat als trainee. Tevens krijg je tips voor de sollicitatieprocedures van de verschillende traineeships. 

Het programma

Tijdens het event zal er eerst een presentatie gegeven worden door Dick Hallegraeff die jullie meer zal vertellen over het doen van een Rijkstraineeship. Daarna zal er een paneldiscussie gevoerd worden tussen de volgende organisaties:

- Rijkstraineeship: Gina IJdo
- Prorail: Boaz IJpelaar
- Provincie Zuid-Holland: Johannes Vervoordeldonk
- VNG: Anouk Groenen
- LDE (Leiden, Delft, Erasmus) Traineeship: Biba Kowalski en Franka van der Wal
- PWC: Anouk de Jong

Wie mag zich aanmelden?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. De voertaal bij dit event is Nederlands. Toegang is gratis. Het is wel noodzakelijk je voor dit event aan te melden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.