Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Werken als Trainee - locatie Den Haag

Wil jij graag aan de slag als trainee? Op zoek naar tips voor de sollicitatieprocedure? Of ben je nog aan het onderzoeken of een traineeship iets voor jou is? Kom dan naar ons event ‘Werken als trainee’!

Werkvorm
Workshop

Benieuwd hoe het is om na je opleiding voor een traineeship te kiezen? Wil je horen wat een trainee allemaal doet, hoe het is om als trainee aan de slag te gaan na je studie, en wat de verschillen zijn tussen een aantal overheids- en commerciële traineeships? Schrijf je nu in voor Werken als trainee! Zo’n 5 trainees van onder andere de Provincie Zuid-Holland, VNG, PWC, het LDE-traineeship en een Rijkstrainee zullen aanwezig zijn om al hun ervaringen met ons te delen, evenals een voormalig loopbaancoach van het Rijkstraineeprogramma.

Wie mag zich aanmelden?

Dit event is open voor studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. De voertaal is Nederlands.

Data

Het event wordt tweemaal georganiseerd, zowel in Den Haag (13 februari van 11.00-13.00) als in Leiden (17 maart, 14.00-16.00). Toegang is gratis. Het is wel noodzakelijk je voor dit event aan te melden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.