Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Workshop Assessments

Maakt een assessment onderdeel uit van veel sollicitatieprocedures die je ziet? Vind je het spannend of weet je niet goed wat je ervan kan verwachten? Zou je eens willen oefenen met verschillende onderdelen van een assessment? Deze workshop is bedoeld voor studenten en net afgestudeerden die zich willen voorbereiden op een assessment als onderdeel van een sollicitatie.

Om je de nieuwste inzichten te geven en het oefenen dicht bij de realiteit te brengen werken wij voor deze workshop samen met LTP (een toonaangevende Nederlandse organisatie in het afnemen van assessments). In deze workshop krijg je veel praktische tips en oefeningen! Er wordt ingegaan op alle onderdelen van een assessment, zoals de persoonlijkheidsvragenlijsten, capaciteitentesten, rollenspelen en het psychologisch interview.

Wie mag er meedoen?

Uitsluitend voor studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en Leidse alumni tot een jaar na afstuderen.

Denk ook eens aan...

  • Is naast het assessment ook een sollicitatiegesprek onderdeel van jouw (mogelijke) sollicitatie en wil je daar mee over weten en oefenen? Schrijf je dan in voor een workshop Sollicitatiegesprek.
  • Een individueel adviesgesprek? Dat kan ook! Kijk hiervoor op de LU Careerzone voor de career service van jouw faculteit.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.