Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Online workshop CV en sollicitatiebrief

Jezelf helder en effectief presenteren is een essentieel onderdeel van het solliciteren naar werk. In deze workshop krijg je een duidelijk beeld over hoe je jouw kennis, vaardigheden en competenties goed kunt weergeven in jouw CV en in je motivatiebrief.

Werkvorm
Workshop

In de workshop krijg je veel voorbeelden en praktische tips, zodat je aan het eind weet hoe je de aandacht kan trekken van werkgevers om uitgenodigd te worden voor een gesprek! Je leert hoe werkgevers jouw cv scannen en hoe je in het oog laat springen wat jij wilt dat ze zien.

Wie mag zich aanmelden?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Overige data

De workshop wordt ook in het Engels gegeven (zelfde inhoud, andere data); kijk hier voor de mogelijkheden.

Denk ook eens aan...

  • Voor studenten die hulp kunnen gebruiken bij het in kaart brengen van hun kennis, vaardigheden en ambities, is wellicht de workshop Wat heb ik een werkgever te bieden? nuttig.

  • Ben je vooral op zoek naar mogelijkheden om te solliciteren, kijk dan eens naar de workshop Hoe vind ik een baan die bij me past?!.

  • Wil je jouw cv en sollicitatiebrief nog persoonlijk nabespreken? Dan ben je van harte welkom tijdens een individueel adviesgesprek. Maak hiervoor een afspraak met een van de Careerservices!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.