Loopbaan en solliciteren

Workshop CV, LinkedIn-profiel en sollicitatiebrief

Deze workshop is bedoeld voor studenten en net afgestudeerden die zich willen voorbereiden op de praktische kanten van het solliciteren. Jezelf helder en effectief presenteren is een essentieel onderdeel van het solliciteren naar werk. In deze workshop krijg je een duidelijk beeld over hoe je jouw kennis, vaardigheden en competenties goed kunt weergeven in jouw cv en in je motivatiebrief. In de workshop krijg je veel voorbeelden en praktische tips, zodat je aan het eind weet hoe je de aandacht kan trekken van werkgevers om uitgenodigd te worden voor een gesprek!

Werkvorm

Wie mag zich aanmelden?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands. De workshop wordt ook in het Engels gegeven (zelfde inhoud, andere data); kijk hier voor de mogelijkheden.

Denk ook eens aan....