Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Online workshop LinkedIn: profiel en netwerk

Deze workshop is bedoeld voor studenten en net afgestudeerden die zich willen voorbereiden op de praktische kanten van het solliciteren.

Werkvorm
Workshop

Jezelf helder en effectief presenteren is een essentieel onderdeel van het solliciteren naar werk. In deze workshop krijg je een duidelijk beeld over hoe je jouw kennis, vaardigheden en competenties goed kunt weergeven op jouw LinkedIn-profiel. In de workshop krijg je veel voorbeelden en praktische tips, zodat je aan het eind weet hoe je de aandacht kan trekken van werkgevers om uitgenodigd te worden voor een gesprek! Het verdere gebruik van LinkedIn in je oriënteren, zoeken en netwerken naar een baan, komt vooral aan de orde in de workshop Hoe vind ik een baan die bij mij past?

Wie mag er meedoen?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

De workshop wordt ook in het Engels gegeven (zelfde inhoud, andere data); kijk hier voor de mogelijkheden.

Denk ook eens aan...

  • Voor studenten die hulp kunnen gebruiken bij het in kaart brengen van hun kennis, vaardigheden en ambities, is de workshop Assessment nuttig.
  • Ben je vooral op zoek naar mogelijkheden om te solliciteren (inclusief het gebruik van LinkedIn om te oriënteren, zoeken en netwerken), kijk dan eens naar de workshop Hoe vind ik een baan die bij mij past?.
  • De workshop CV en Sollicitatiebrief sluit natuurlijk ook goed aan bij je huidige fase.
  • Wil je jouw LinkedIn-profiel (en pitch) nog persoonlijk nabespreken? Dan ben je van harte welkom tijdens een individueel adviesgesprek.  Maak hiervoor een afspraak met een van de Career Services.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.