Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Workshop Online solliciteren

Je cv en brief hebben een positief resultaat opgeleverd: je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Maar dan wel… online: ‘door de huidige omstandigheden met het Corona virus zal dit gesprek plaatsvinden via videobellen’.

Werkvorm
Workshop

Oké, dat is even iets anders! Maar hoe gaat dit in zijn werk?  Waar moet ik op letten? Hoe kan ik mij voorbereiden? En hoe kom ik het beste over via het scherm? Iedereen die solliciteert ervaart daar enige mate van spanning bij en online solliciteren voegt hier nog een hele nieuwe dynamiek aan toe. 
Deze workshop biedt jou de handvatten en tips die je nodig hebt, zodat je goed voorbereid inlogt voor jouw sollicitatiegesprek.  

Wie mag er meedoen?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Overige data

De workshop wordt ook in het Engels gegeven op:

  • 25 februari 2021 van 14.00-16.00 uur

Denk ook eens aan…

  • Voor studenten die graag een offline sollicitatiegesprek willen oefenen, schrijf je in voor de workshop Sollicitatiegesprek.
  • Ben je vooral op zoek naar mogelijkheden om te solliciteren, kijk dan eens naar de workshop Hoe vind ik een baan die bij mij past?
  • Wil je jouw cv en sollicitatiebrief nog persoonlijk nabespreken? Dan ben je van harte welkom tijdens een individueel adviesgesprek met een van de careerservices.
     
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.