Universiteit Leiden

nl en

Studieondersteuning | Loopbaan en solliciteren

Workshop Studieherkeuze

Twijfel jij over je studie? Ben je niet zeker of je door wilt gaan met deze studie of aan een nieuwe studie wilt beginnen? Misschien heb je al besloten om te stoppen, misschien was je daar nog niet aan toe.

In deze workshop schetsen we het proces dat doorgaat als je twijfelt over je studie. Je gaat aan de slag met wat je hebt geleerd van de ervaring die je nu hebt opgedaan en wat dit betekent voor het kiezen van een andere studie. Daarnaast krijg je handvaten om je zoektocht in gang te zetten om uiteindelijk een beter passende studiekeuze te maken in de toekomst.

Voor wie is deze workshop?

Studenten die gestart zijn met een opleiding, maar twijfelen of dit de juiste is en overwegen om een andere studie te gaan doen of al gestopt zijn. Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen.
Ben jij op dit moment een Master student en twijfel je over je stap naar de arbeidsmarkt in het vakgebied waar je nu in zit. Maak dan een afspraak met één van de loopbaanadviseurs van jouw faculteit. Deze workshop gaat om studieherkeuze.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.