Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Online workshop Wat zijn mijn drijfveren?

Wellicht kom je er tijdens jouw studie al steeds meer achter welke vaardigheden, kennis en kwaliteiten jij hebt en straks kunt meebrengen naar de arbeidsmarkt. Misschien is het echter nog niet zo duidelijk waar jij nu écht energie van krijgt. Tijdens de workshop “Wat zijn mijn drijfveren?” is het de bedoeling dat jij meer inzicht krijgt in wat jouw drijfveren zijn.

Het doel van deze workshop is om inzicht te krijgen in jouw drijfveren; dat wat jou écht intrinsiek motiveert hetgeen te doen wat jij doet. Deze informatie over jezelf kan jou helpen bij het maken van studie en loopbaan gerelateerde keuzes en kan jou daarnaast helpen gemakkelijker aan een ander te kunnen uitleggen wat jij wilt. Dit komt vaak weer van pas bij het schrijven van een motivatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek.

Op een interactieve wijze en met behulp van een boeiende oefening kom je er in deze workshop achter wat jou drijft en verlaat je de workshop met jouw persoonlijke lijst met drijfveren.

Wie mag er meedoen?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Overige data

De workshop wordt ook in het Engels gegeven op:

  • 8 februari 2021

Denk ook eens aan.....

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.