Universiteit Leiden

nl en

Studieondersteuning - Studievaardigheden en studiemanagement

Online training - Scriptieondersteuningsgroep

Zit je in de afstudeerfase en voel je je hierin geblokkeerd of loop je tegen problemen aan? Heb je moeite je voornemens uit te voeren? Lukt het maar niet om aan je scriptie te beginnen? Wil je een prettige werk/schrijfritme krijgen? Dan kan de ‘Scriptieondersteuningsgroep' goede groep voor jou zijn. Bijeenkomsten vinden wekelijks plaats.

Docent
Miranda van Boekel  (Studentenpsycholoog)

Programma

Een terugkerend onderdeel van deze groep is het bijhouden van wat er de afgelopen week beter is gegaan, hoe je dit uit kunt bouwen en plannen wat je de komende week wilt gaan doen.
Het ontwikkelen van strategieën om om te leren gaan met de moeilijke fase van het afstuderen zal een vaak terugkerend onderdeel zijn.
Ook komt aan de orde hoe om te gaan met begeleiders en beoordelaar.

Voorwaarden:

Aan deelname aan de groep zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  • registreren van je studeergedrag;
  • elke week tijdig aanwezig zijn (als je een keer niet aanwezig kunt zijn, dan moet dit (ruim) van te voren aangegeven worden).

Online bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden eenmaal per week plaats, te weten;
Dinsdag 16.00-17.00 uur (nl/eng) of,
Woensdag van 16.00-17.00 uur (nl/eng).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar de trainer van de Scriptieondersteuningsgroep: m.m.w.van.boekel@sea.leidenuniv.nl
Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Bij overintekening kun je op een wachtlijst geplaatst worden, of individuele begeleiding krijgen.

Wie mag er meedoen?

Studenten ingeschreven aan de Universiteit Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.