Universiteit Leiden

nl en

Loopbaan en solliciteren

Workshop Hoe vind ik een baan die bij me past?

Tijdens een studie zul je jezelf al regelmatig de vraag stellen wat je ‘later’ zult gaan doen met alle kennis en vaardigheden die je op doet. Wat voor banen zou ik kunnen uitvoeren? En wat wil ik eigenlijk? Zodra je (ongeveer) weet wat je zoekt, wordt het gemakkelijker deze baan ook te vinden.

Docent
Judith Hoogmoed  (Studiekeuze-/loopbaanadviseur)
Werkvorm
Training
Workshop

Inschrijvingen voor deze workshop zijn gesloten.

Deze workshop is bedoeld voor studenten en recent afgestudeerden die een beter beeld willen krijgen van wat zij zoeken en van verschillende manieren om de baan die zij zoeken ook te kunnen vinden. Want hoe duidelijker het is wat je zoekt in een baan, des te gemakkelijker wordt het om tussen alle mogelijkheden die er zijn, interessante werkgevers en banen te vinden, contacten te leggen en om uiteindelijk gericht te solliciteren en te kunnen toelichten waarom deze baan bij jou past.

In de workshop “Hoe vind ik een baan die bij mij past?” krijg je op een interactieve manier meer inzicht in de baan die jij zoekt, de eerste stap naar het vinden van een baan die bij jou past. Vervolgens krijg je aan de hand van dit inzicht praktische tips voor het zoeken naar interessante werkgevers en vacatures, die je kunnen helpen een baan die bij jou past ook te kunnen vinden. 

Registratie is 4 weken voor de start van het evenement mogelijk.

Wie mag zich aanmelden?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.