Universiteit Leiden

nl en

Research

Call for Papers: Symposium Onderzoek Jonge Archeologen (SOJA)

30 March 2020

De 15e editie van SOJA (het Symposium Onderzoek Jonge Archeologen) zal op 18 september 2020 plaatsvinden. SOJA is een archeologische conferentie, waar (Research-)Masterstudenten, PhD’s en recent afgestudeerden om hun eigen archeologische onderzoek kunnen presenteren. Het symposium is daarnaast ook een goede kans om je netwerk uit te breiden. 

De onderwerpen van de presentaties moeten onder de overkoepelende thema’s van World Archaeology, Archaeological Sciences en Heritage Studies vallen. De presentaties zullen rond de 20 minuten duren en mogen zowel in het Nederlands als het Engels gegeven worden. Na elke presentatie zal uiteraard er ruimte zijn om vragen te stellen. 

Als je graag je onderzoek zou willen presenteren op het symposium, meld je dan aan door een abstract van 500 woorden, waarin je onderzoek wordt geïntroduceerd, te sturen naar sojacommissie@gmail.com. De Call for Papers sluit op 22 mei 2020. Als er nog vragen zijn of je meer wilt weten over SOJA, voel je dan niet bezwaard om ons te mailen. 

De inschrijvingen voor het bijwonen van SOJA 2020 zullen later worden geopend, dus houdt onze Facebook en Instagram in de gaten.

This website uses cookies.