Universiteit Leiden

nl en

Vacancy: Student assistant Leiden City of Science 2022 (0.2-0.4 fte)

3 March 2021

This job vacancy is intended for Dutch speaking students.

In 2022 is Leiden de European City of Science (ECS)! Hiermee komt het grootste wetenschapscongres van Europa naar de sleutelstad en er worden meerdere publieksevenementen georganiseerd waarin wetenschap en de Leidenaar elkaar ontmoeten.

Wil jij helpen bij het opzetten van een programma voor de Faculteit Geesteswetenschappen? Dan is dit je kans! Het kernteam Leiden2022 van Geesteswetenschappen is per 15 april 2021 op zoek naar een student-assistent voor 0,2 tot 0,4 fte (1 tot 2 dagen per week).

Als student-assistent Leiden2022 werk je mee aan verschillende projecten. Denk hierbij aan:

  • Het ondersteunen van het facultaire kernteam
  • Het samenstellen van vrijwilligersgroepen studenten
  • Het bijhouden van de algemene planning en begroting
  • Het helpen uitvoeren van een facultaire communicatiestrategie

Wanneer, voor hoeveel uur, en waar?

Van 15 april tot 1 juli 2021 voor één dag in de week en van 1 september 2021 tot uiterlijk 1 november 2022 voor één tot twee dagen in de week. Na 1 november 2021 evalueren we en kijken we of we samen verder gaan tot uiterlijk 1 november 2022. De aanstelling is voor de projectduur met proeftijd van een maand. De werkplek bevindt zich bij de afdeling Communicatie & Marketing (Huizinga). In verband met de coronamaatregelen werken wij tot nader order vanuit huis.

Wat voor iemand zoeken we?

Je bent een voltijd bachelor- of masterstudent van de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden en je hebt minimaal je propedeuse behaald. Je hebt ervaring met het organiseren van (online) evenementen, bent pro-actief en je hebt een sterk netwerk binnen de faculteit.

Je bent geknipt voor deze baan als je:

  • Goed kunt schrijven in het Nederlands en het Engels (C2)
  • Ervaring hebt met het maken van content voor social media
  • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt
  • Ervaring hebt met notuleren en documentenbeheer
  • Zelfstandig en nauwkeurig kunt werken
  • Kennis hebt van Teams en eenvoudige opmaakprogramma’s

Wat bieden we jou?

In deze functie krijg je de kans om meer te leren over het communicatievak en de faculteit als organisatie. Je werkt in een team met hoogleraren en adviseurs die ieder hun eigen specialisatie hebben. Je krijgt het salaris dat geldt voor student-assistenten. Afhankelijk van je studiejaar is dit €2.110,- tot €2.462,- bruto per maand (conform CAO Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime aanstelling.

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je CV en een korte motivatie (max. 500 woorden) naar Christine Smittenaar: c.j.a.smittenaar@hum.leidenuniv.nl.

Reageren kan tot en met 18 maart. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 12 en 13.

This website uses cookies.