Universiteit Leiden

nl en

Career and apply for jobs

Op bezoek bij de AIVD

Heb jij interesse in werken bij de AIVD? Geef je dan nu op voor de voorlichtingsbijeenkomst van de Algemene Inlichtingen – en Veiligheidsdienst (AIVD) voor studenten van de faculteit Geesteswetenschappen op 20 november 2019. Tijdens deze bijeenkomst kun je kennis maken met mensen die de stap al gezet hebben en vragen stellen over het werk van een inlichtingenofficier of een taal- & cultuurspecialist.

Method
werkbezoek

Werken bij de AIVD

AIVD’ers werken in teams met elkaar samen en krijgen energie van neuzen, snuffelen en puzzelen. Soms zijn de onderzoeken langdurig maar er zijn ook teams die snel moeten beoordelen of er reden is om onderzoek te gaan doen. Soms spelen onderzoeken zich af in een ver buitenland, soms bij je om de hoek. Voor elk wat wils dus.

Je hebt een geschikt profiel als je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Als je je bekwaamd hebt in het spreken, lezen en vertalen van een voor de AIVD relevante taal (bijvoorbeeld Russisch, Chinees, Arabisch, Turks, Koerdisch of Farsi) ben je een goede kandidaat. Als je graag gebruikmaakt van alle gemakken die de techniek ons brengt, weet wat je allemaal kunt halen met een IP-adres en best het gesprek aandurft met een data-analist of een hacker, pas je uitstekend bij onze veranderende organisatie.

Wij zien je graag op 20 november. De inschrijving is gesloten.

*Voertaal is Nederlands. Om bij ons te werken moet je ook beschikken over een Nederlands paspoort. Een eventuele tweede nationaliteit is natuurlijk geen probleem.

Let op! Er is plaats voor 25 studenten van de faculteit Geesteswetenschappen. Op basis van je opleidingen en taalvaardigheden zal de AIVD een selectie maken.

This website uses cookies.