Universiteit Leiden

nl en

Onderwijsadministratie

Bij de onderwijsadministratie van je faculteit of opleiding kun je terecht met vragen over roosters, cijfers, studieresultaten, etc. Bekijk het tabblad van je faculteit of opleiding voor informatie.

Science Studenten Administratie (SSA)

De Science Studenten Administratie verzorgt de registratie van studie- en onderwijsgegevens. Denk hierbij aan het registreren van cijfers voor vakken of onderzoeksprojecten in uSis, en het voorbereiden en vastleggen van diplomeringen.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Je kunt bij ons terecht met vragen over administratieve zaken als:

  • Uitgifte transcripts (gewaarmerkte cijferlijst) zie onderaan deze pagina bij 'transcripts' hoe je dat doet
  • Aanvragen diplomering (zie deze pagina en selecteer je eigen opleiding)
  • Registratie resultaten externe vakken (na goedkeuring examencommisie; stuur ons de gewaarmerkte cijferlijst van de andere universiteit zodra je de vakken hebt afgerond, dan kan het in uSis worden verwerkt)
  • uSis gerelateerde vragen, via usis-FWN@science.leidenuniv.nl (wij kunnen je NIET helpen als je niet kunt inloggen in uSis, kijk dan op: FAQ voor studenten)
  • MyStudyMap, via fwnstudentsupport@science.leidenuniv.nl (vermeld naam, studentnummer -zonder s- en opleiding in de onderwerpregel)

Aan de rechterzijde op deze pagina, onder 'Contactinformatie per opleiding', vind je wie de contactpersoon voor jouw opleiding is en hoe je hem/haar kunt bereiken.

Waar vind je ons?

Op de begane grond van het nieuwe Gorleus Gebouw vind je de SSA-balie op het Servicepleintje, vlak voor de CE-vleugel. 

Als je een gesprek wenst met de contactpersoon voor jouw opleiding, dan is dat mogelijk. Stuur een e-mail naar de admin-mailbox van je opleiding om een ​​afspraak te maken om even met ons te spreken bij de SSA-balie.  Breng bij een afspraak altijd even je LU-card mee zodat je gegevens kunnen worden opgezocht.

Om een transcript aan te vragen gebruik je het algemene formulier (onder de tegel 'onderwijs').

Indien je geen geldige inschrijving meer hebt dan kan je een mail sturen naar: transcript@science.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.