Universiteit Leiden

nl en

Wijnhaven

Locatie
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Telefoon
070 800 9500 of 071 527 8200

In verband met de coronamaatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. 

Studenten en medewerkers

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 23:00 uur
Alleen toegankelijk voor studenten Universiteit Leiden en EPA studenten TU Delft, docenten die college hebben of een reservering voor een zelfstudieplek en medewerkers indien ze zijn aangemeld via flexplanner.

Zaterdag en zondag: 09:00 – 23:00 uur
Alleen toegankelijk voor studenten Universiteit Leiden en EPA studenten TU Delft.

Allen moeten in het bezit van een geldige LU-card.

Afwijkende openingstijden en sluitingsdata

1 januari: Nieuwjaarsdag Gesloten
10 april: Goede Vrijdag Gesloten
12 en 13 april: Pasen Gesloten
26 april: Koningsnacht Gesloten vanaf 21.00 uur
27 april: Koningsdag Gesloten
4 mei: verplichte vrije dag Gesloten
5 mei: Bevrijdingsdag Gesloten
21 mei: Hemelvaartsdag Gesloten
22 mei: verplichte vrije dag Gesloten
31 mei en 1 juni: Pinksteren Gesloten
6 juli t/m 23 augustus: zomerrooster

Studenten

Maandag t/m vrijdag: 7.30 -18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur - 18.00 uur
Zondag: gesloten
 

Medewerkers

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

21 t/m 24 december 08.00 - 20.00 uur
25 t/m 31 december: kerstreces Gesloten

De Campus Den Haag bestaat uit vijf gebouwen in het bestuurlijke hart van de stad. De studenten, onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben hier een plek die hen direct verbindt met Haagse thema’s zoals bestuur en veiligheid. Zou u een bijeenkomst op de campus willen organiseren?
 
De Universiteit Leiden stelt haar deuren open voor educatieve, inspirerende en maatschappelijk betrokken evenementen die een directe aansluiting hebben bij het onderwijs en onderzoek op de campus Den Haag. Het Wijnhaven gebouw leent zich met zijn verschillende auditoria, collegezalen en ‘Spanish Steps’ voor allerlei evenementen: van presentaties en workshops tot congressen en seminars.

Zalen

Voor een indruk van de beschikbare zalen en faciliteiten is er een online presentatie beschikbaar

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van deze locatie gebruik te maken, neem dan contact op met de coördinator Externe Relaties van de Campus Den Haag via email (events@cdh.leidenuniv.nl), of telefoon (070 - 800 9070).

Wijnhaven, gelegen  in het centrum van de binnenstad, is het bruisende hart van de Campus Den Haag. Zo’n 3.500 studenten volgen hier, en in de andere gebouwen van de Campus Den Haag, onderwijs en is er ruimte om te studeren, met elkaar te overleggen en samen te werken. Onderzoekers en docenten van zes van de zeven faculteiten geven hier les of doen onderzoek. Daarnaast is de TU Delft vertegenwoordigd op de vijfde verdieping en is erb een high-tech studio gebouwd voor Massive Open Online Courses (MOOCs).

Classrooms en stilteplekken

Wijnhaven beslaat bijna 14 duizend vierkante meter aan onderwijs- en onderzoekfaciliteiten en biedt onder meer 630 studieplekken, 280 stilte-werkplekken, 140 studieplekken met computer, een bibliotheek, een informatiebalie, een plek voor studieverenigingen en werkruimtes voor zo’n 250 stafleden van de universiteit. Er zijn vijf (kleinere en grote) collegezalen en 21 kleinere classrooms met flexibele wanden. Op de eerste verdieping is het Future Lab van het Centre for Innovation. Direct naast de ingang is een coffee corner en op de eerste verdieping is behalve een koffiebar ook een restaurant gevestigd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.