Universiteit Leiden

nl en

Wil jij een 'Minor Culture & Society in Morocco' volgen in Rabat? Meld je aan voor 1 december!

16 november 2016

Het Nederlands Instituut in Marokko (NIMAR), onderdeel van de Universiteit Leiden, biedt twee Engelstalige minoren aan studenten die een minor in het buitenland willen volgen. De programma's hebben een omvan van 30 EC en bieden training in vaardigheden en kennis specifiek gerelateerd tot Marokko en de Arabische wereld in het algemeen.

Aanmelden (deadline 1 december 2016)

Aanmeldingen ná 1 december moeten direct gericht worden aan het NIMAR. Indien er nog voldoende plaats is, worden deze aanmeldingen geaccepteerd. Voor meer informatie over het programma, registratie en procedures, neem contact op met k.laaraj@hum.leidenuniv.nl.

Meer informatie is te vinden op nimarrabat.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie