Universiteit Leiden

nl en

Nomineer nu jouw favoriete docent voor de facultaire onderwijsprijs 2017!

5 december 2016

Wie is de beste docent van onze faculteit? Welke docent verdient een pluim voor zijn of haar werk? Draag nu een inspirerende docent voor voor de Facultaire Onderwijsprijs 2017! De facultaire Commissie Onderwijs wil de kwaliteit en de kunst van het onderwijzen voor het voetlicht brengen. Daartoe reikt de Commissie ieder jaar de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen uit.

Hoe werkt het?

Iedere studievereniging, studentleden van een opleidingscommissie en een groep van drie individuele studenten mogen één docent voordragen. Nomineren kan door dit formulier in te vullen en te sturen aan onderwijsprijsfgw@gmail.com. Omdat niet iedere docent elk semester les geeft, zijn er twee nominatierondes. De eerste deadline voor inzendingen is 23 december 2016.

Een werkgroep van studentleden van de commissie Onderwijs bezoekt een college van de genomineerde docenten. Op grond van de kwaliteit van het bezochte college, de begeleiding, het onderwijsmateriaal en de voordracht bepaalt de commissie Onderwijs de winnaar van de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen 2017. Tijdens de facultaire opening van het academisch jaar in september 2017 wordt bekend gemaakt wie de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen 2017 heeft gewonnen. Aan de prijs is een gratificatie van €1000,- verbonden. In 2016 won Marion Boers (Kunstgeschiedenis) de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie